ny blogg!

http://www.nattstad.se/emmaaperssonn http://www.nattstad.se/emmaaperssonn   http://www.nattstad.se/emmaaperssonn http://www.nattstad.se/emmaaperssonn http://www.nattstad.se/emmaaperssonn http://www.nattstad.se/emmaaperssonn http://www.nattstad.se/emmaaperssonn http://www.nattstad.se/emmaaperssonn http://www.nattstad.se/emmaaperssonn http://www.nattstad.se/emmaaperssonn http://www.nattstad.se/emmaaperssonn http://www.nattstad.se/emmaaperssonn http://www.nattstad.se/emmaaperssonn http://www.nattstad.se/emmaaperssonn
http://www.nattstad.se/emmaaperssonn http://www.nattstad.se/emmaaperssonn http://www.nattstad.se/emmaaperssonn http://www.nattstad.se/emmaaperssonn http://www.nattstad.se/emmaaperssonn http://www.nattstad.se/emmaaperssonn

där hittar ni mig nu, men kommer inte ta bort denna bloggen! :)

tagga karnevalen 2012!

fredag den 13:de idag, och det inebär "otur" och det får vi allt se om det stämmer iår!
vid fyra eller fem drar jag och älskling in mot la-karnevalen och där möter anton upp oss och sen ska vi bara ha massa kul! :)
så bloggningen blir inte speciellt bra idag heller, men där har ni iaf anledningen!
och + jonthe sover hos mig efter, så bloggar kanske imorgon eller något sånt fint! 
ha det! 
 

dunderbra! vet inte..

hejhopp! ;D
satt ju och berättade igår att jag kanske skulle ta bort alla inlägg och börja om på nytt på bloggen, och det ska jag göra, någon dag, då jag inte har något att göra! 
och i och med jag har nya bilder också, så ska jag fixa även en ny header, vi får se hur resultatet blir sen, vi får hoppas på det bästa! :)

om ungefär en halvtimme så tar jag bussen till kg och sover hos min fina pojkvän, så ni kommer inte höra något ifrån mig idag, eller får se om jag kommer in med något nytt inlägg! :)
men vi hörs säkerligen imorgon eller på fredag! 
puss!
 

movie time

sätter mig och kollar film nu, och det kommer jag förmodligen göra resten av dagen!
Har två filmer klara, LOOSIES & SANDOR SLASH IDA, får se vad det är för något som jag har laddat ner, om det ens är bra, haha, tvivlar på det! :)
Vi hörs!

maybe, nytt!

hej! 
längesedan jag bloggade, vilket är uselt, men har inte suttit vid datan, knappt om jag nu säger så! 

eftersom min blogg är så tråkig, så funderar jag på att göra om designen, ta bort alla inlägg, nya kategorier och allt, börja om från början, tror det kan bli bra faktiskt!

men ska fortsätta och tänka på det, och se vad jag kommer fram till, men håll utsikt, kanske känder nya grejer! 
ciao ;)

-


är jag ingenting för dig längre
är precis som jag inte ens märks av längre
är allt borta, vill du inte ha något att göra med mig längre
fuck it.
 

RSS 2.0